Over ons

Villa Bank En Tafel werd opgericht in Amsterdam in 1952 en is uitgegroeid van een klein bedrijf tot het meest wereldwijde meubelmerk van Denemarken met meer dan 300 winkels in meer dan 60 landen. Door Deense creativiteit en vakmanschap verfraaien we ruimtes met intrigerende ontwerpen die vreugde en inspiratie brengen. We werken samen met enkele van de meest gerespecteerde ontwerpers in Denemarken en de wereld om tijdloze trends te creëren.

We willen je inspireren om een ​​echt persoonlijk ‘thuis’ te creëren. Onze meubels kunnen worden aangepast aan uw exacte persoonlijke behoeften en individuele smaak’ en staan ​​bekend om zijn modulariteit, functionaliteit en compromisloze kwaliteit – allemaal met gemak en stijl. We volgen het principe van essentialiteit, daarom hebben we meer dan 120 verschillende stoffen en materialen om uit te kiezen – waaronder anilineleer, vilt, fluweel, eiken, walnoot, chroom, staal en nog veel meer. Samen met u stellen we deze materialen en afwerkingen samen tot op maat gemaakte combinaties die passen bij uw smaak en persoonlijkheid. Je bent niet zeker? Bestel gratis materiaalstalen uit onze uitgebreide collectie stoffen en leersoorten.

Laat je inspireren door het nieuwste op het gebied van Scandinavisch design en stijl. Bezoek ons ​​in de winkel om ons brede assortiment Deense ontwerpen voor banken, stoelen, tafels, bedden, opbergoplossingen en accessoires te bekijken - en krijg professionele hulp bij het ontwerpen van uw huis. Onze experts kunnen u helpen de perfecte stijl te vinden die bij uw persoonlijkheid en inrichting past, of u nu uw woonkamer wilt verbouwen of op zoek bent naar een eetkamerset of een enkel designmeubel voor uw huis. Bezoek eenvoudig uw lokale winkel, maak een virtuele afspraak of neem vandaag nog contact met ons op om een ​​chat te boeken.